Машина за перење и сушење Beko HTE7616 XO - КУПИ НА РАТИ
, , , , , , ,

Машина за перење и сушење Beko HTE7616 XO

Beko

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 33,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

ProSmart™ Inverter Motor

Енергетска класа: B

Капацитет: 7 kg перење, 4 kg сушење

Вртежи: 1200 врт./min

Програми: 15

Bluetooth

Потрошувачка на енергија (перење): 168 kWh

Потрошувачка на енергија (сушење):1134 kWh

Годишна потрошувачка за вода: 17800 L

Ниво на бучава: 58/64/75 dB

Димензии: 84 x 60 x 50 cm

Бесплатна достава

Бренд

Продавница