Mi Електричен скутер 3 - КУПИ НА РАТИ
, ,

Mi Електричен скутер 3

Xiaomi
4 Продажби

Макс. Брзина – 25km / h

Опсег – 30km.

Тежина – 13.2kg.

Номинална моќност – 300W.

Макс. Моќност – 600W.

Гуми – 8.5 “Предни и задни пневматски гуми

Тип на мотор – BROSTLES DC мотор

Макс. тежина – 100kg.

Време на полнење – 5,5 часа

Бесплатна испорака

30,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница