Mi Електричен тротинет 1S - КУПИ НА РАТИ
, ,

Mi Електричен тротинет 1S

Xiaomi
13 Продажби

Модел:                                DDHBC05NEB

Максимална брзина     25km/h (Максимална брзина за секој режим: Пешачки режим: 5km/h; D: 20km/h; S: 25km/h)

Досег                                   до 30km (во зависност од условите)

Тежина                                12.5kg

Кочење                               E-ABS и дискови

Моќност                              250W

Гуми                                      8.5″ пневматски

Тип на мотор                     Brushless DC motor

Издржува тежина           до 100kg

26,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница