Mi Електричен тротинет Essential - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Mi Електричен тротинет Essential

Xiaomi
10 Продажби

Модел                                DDHBC08NEB  

Максимална брзина     20km/h (Максимална брзина за секој режим: Пешачки режим: 5km/h; D: 15km/h; S: 20km/h)

Досег                                  15-20КМ (Во зависност од условите)

Тежина                               12kg

Кочење                              E-ABS и дискови

Моќност                            250W

Гуми                                    8.5″ пневматски

Тип на мотор                   Brushless DC motor

Издржува тежина          до 100kg

IP-оцена                            IP54

Време на полнење       3.5 часа

23,090ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница