MI паметен пекач на воздух 3.5 литри - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

MI паметен пекач на воздух 3.5 литри

Xiaomi
2 Продажби

Номинален напон – 220-240V.

Номинална фреквенција – 50-60Hz.

Нето маса – 3.9kg.

Бруто тежина – 5.2kg.

Номинална моќност – 1500W.

Волумен – 3.5L.

Материјал – Алклад метал

Бесплатна испорака

6,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница