Mi Прочистувач за воздух – 3Ц - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Mi Прочистувач за воздух – 3Ц

Xiaomi
5 Продажби

Тип на филтер Филтер за апсорпција,ХЕПА филтер,Примарен PET-филтер

Функции

Автоматски режим

Ноќен режим

Омилен режим

Далечински управувач преку апликацијата

Wi-Fi

Способност за чистење  320 м³ / ч

Ефикасност на чистење 100% – големи честички

99,99% – филтрација на честички со големина од 90-110nm

99,98% – филтрација на честички со големина од 80-90nm

99,97% – честички до 3 μm, бактерии, тешки метали и органски материи

99,9% – ефикасност на филтрирање на вируси и бактерии

Препорачана површина  до 40 м²

Mоќност  29 W

Ниво на бучава 31 dB ~ 61 dB

Бесплатна испорака

7,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница