MI Робот Правосмукалка 2 Lite – spec - КУПИ НА РАТИ
, , ,

MI Робот Правосмукалка 2 Lite – spec


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 14,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Модел:MJSTL
Димензии на моделот:353 × 81,3 мм
Номинална моќност:35 В
Номинален напон:14,4 V⎓
Нето маса:3,1 кг