Mi Robot Правосмукалка-Моп 2 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Mi Robot Правосмукалка-Моп 2


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 16,991ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Модел – BHR5055EU
Процесор – Cortex A53 (4 јадра)
Карактеристики на правосмукалката
– понов дизајн
– сензор за сметање
– сензор за судир
– сензор за ѕид
– сензор за пад
– чистење на подови авто-вчитување и вшмукување
– автоматски докинг
Визуелна навигација 4.0
Ги совладува пречките со висина до 20 мм
Автоматско позиционирање
Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz
Моќност 2700Pa
Капацитет на садот за прашина 550 ml
Покрива чистење до -150 метри
Капацитет на батеријата – 3200 mAh
Номинална моќност – 40
излезна моќност
Docking станица: 19.8V /1A
Излезна струја : 14.4V
Номинален напон : 50 100 ~ 240V / 60Hz
Google поддржка, Алекса, следење на напредокот на чистење
*СЕ КОРИСТИ ИСКЛУЧИВО ДЕСТИЛИРАНА ВОДА
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА