Mi robot vacuum mop essential - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Mi robot vacuum mop essential

Xiaomi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 9,173ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Функции: Дигитален компас, Жироскоп

Комуникација: Wi-Fi IEEE 802.11 b / g / n 2.4GHz

Функции на правосмукалка: Конструкција без торби, Сензор за карпа, Сензор за судир, Сензор за забрзување, Радарски сензор, Ѕиден сензор, Сензор за пад, Сензор за целосен контејнер, Бришење, Брзинометар, Само-полнење, Вшмукување

Капацитет на батеријата: 2500 mAh (Ви овозможува да исчистите до 90 m²)

 

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X