Правосмукалка Mi G10 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Правосмукалка Mi G10

Xiaomi
Нема инфо.

Димензии  1286 × 214 × 256 мм

Нето маса  Приближно 4,0 кг

Капацитет на садот за собирање на сметот 0,6 L (максимум)

Капацитет на батеријата 3000 mAh (номинален капацитет)

Номинална моќност  450 В

Бесплатна испорака

16,992ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница