Електричен тротинет Мi 1S - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Електричен тротинет Мi 1S

Xiaomi
Продажби 15

Максимална брзина  25 km/h

Досег  до 30 km (во зависност од условите)

Тежина  12.5 kg

Кочење E-ABS и дискови

Моќност 250W

Гуми  8.5″ пневматски

Издржува тежина до 100kg

26,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница