MICKE Биро - КУПИ НА РАТИ
,

MICKE Биро

MICKE
Нема инфо.

Карактеристики на производот
> Материјал:  Иверка, Метал
> Боја: бела
> Макс. тежина: 50 кг
  • Димензии на производот:
 > Длабочина: 50 cm
  •  > Ширина: 142 cm
  •  > Висина: 75 cm
  • Димензии на пакувањето:
  •  > Должина: 146 cm
  •  > Ширина: 52 cm
  •  > Висина: 9 cm
Број пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 26.70 kg

6,647ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.