MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7 - КУПИ НА РАТИ
, ,

MIGLIORI Електричен тротинет TOBIX 7

Migliori
Нема инфо.

Големина на тркала: 8.5″
Батерија: 5.2 Аh/36 V
Мотор: 350 W
Кочница Електронска
LCD екранот динамично покажува брзина и батерија
Предно LED светло
Максимална брзина: 25 km/h
Обсег со полна батерија: 18-20 km
Максимален нагиб на искачување: 10°
Носивост: 20-150 kg
Тежина: 12.5 kg
Гаранција: 12 месеци

27,780ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница