Микро печка Severin 7890 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Микро печка Severin 7890

Продажби 2

Moќност: 700 W

Капацитет на услуга од 20 l

Ротирачки прекинувач за едноставно и брзо ракување

Остранлова плоча 24,5 cm

Топлински изолирана

Обложена внатрешност

5 различни нивоа на моќност

35 минутем тајмер со акустичен сигнал

5,199ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.