МИНИ ШПОРЕТ MBS ЦРН - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

МИНИ ШПОРЕТ MBS ЦРН

MBS

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 10,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Механичко управување

Моќност: 3.6 KW

Грејач на рерна: 550 W

Грејни плочи: 145-1000 W / 180-1500 W

Димензии на рерна: 205 x 367 x 325

Димензии на шпорет: 315 x 570 x 350

Бренд

Продавница