MONDIAL X-TREME MAXX 200 - КУПИ НА РАТИ
, ,

MONDIAL X-TREME MAXX 200

Mondial X
Нема инфо.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ
КАПАЦИТЕТ НА МОТОРОТ
ЕДНОЦИЛИНДЕР, ЧЕТРИТАКТЕН

ДИЈАМЕТАР НА ЦИЛИНДРОТ X ПОДАТОК 63,50×62,20 ММ

СООДНОС НА КОМПРЕСИЈА 9,0:1

МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ 9,70 KW НА 7000 МИН-1

МАКСИМАЛЕН ВРТЕЖ 14,00 N·M НА 6000 МИН-1

ECU ТИП НА ПАЛЕЊЕ

ПРИРАЧНИК ЗА МЕНУВАЧ / 5 БРЗИНИ

ДИМЕНЗИИ (ДГСХ) 2122 X 788 X 1220

КАПАЦИТЕТ НА РЕЗЕРВОР ЗА ГОРИВО 10,0±0,1 LT

ТЕЖИНА 39 КГ

СОПИРКИ ПРЕДЕН/ЗАДЕН ДИСК / ДИСК

ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛАТА ПРЕДЕН 80/100-21

ГОЛЕМИНА НА ТРКАЛАТА ЗАДЕН 120/90-19

ТИП НА ЛАДЕЊЕ ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ

МАКС. КАПАЦИТЕТ НА ТОВАР 50 KG

ПОМЕСТУВАЊЕ НА ЦИЛИНДРОТ 197 CC

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

114,328ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница