ОГЛЕДАЛО ХАРМОНИ - КУПИ НА РАТИ
, ,

ОГЛЕДАЛО ХАРМОНИ


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 9,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 64 x 99 x 0,39 cm
Огледало во правоаголна форма.
Може да се постави во хоризонтална или вертикална насока
Бесплатна достава