OnePlus N10 (N2) - КУПИ НА РАТИ
, , ,

OnePlus N10 (N2)

OnePlus N10 (N2)
Продажби 6

Висина: 163 mm

Ширина: 74,7 mm

Дебелина: 8,95 mm

Тежина: 190g

Големина: 6,49 инчи

20,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.