Ормар Фортуна - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Ормар Фортуна

Нема инфо.

Fortuna 80 cm :
мијалник 80x42x5
ормар 80x42x55
страничен ормар 40x120x30
огледало со вградено светло 80x60x5
материјал медијапан, полимарбле
Fortuna 120:
мијалник 120x42x5
ормар 120x42x55
страничен ормар 40x120x30
огледало со вградено светло 120x60x5
материјал медијапан, полимарбле

49,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд
Продавница