Ормар Monalisa - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Ормар Monalisa


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 42,700ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

ЛЕД огледало со прекидач со допир (touch switch)

Главен ормар 100 x 50 x 53

Страничен ормар 38 x 150 x 23

Огледало со ЛЕД светло 100 x 70 x 4

Врати со меко затворање

Фиоки со меко затворање

Материјал Ормар PVC, Мијалник полимарбл

Продавница