Парна станица Bosch TDS 2140 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Парна станица Bosch TDS 2140

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 10,550ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Притисок до 4.5 bar

Ultimate 220 g млаз од пареа за рамнење на тврди брчки

Константен PulseSteam: 110 g/min

Моќ: 2400 W

Бренд

Продавница