Печка на пелети Блист тера 22 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Печка на пелети Блист тера 22

Блист
Продажби 1

Димензии: 585x800x1250 mm

Тежина нето/бруто: 220/241 кг

Капацитет на котелот за вода: 35 л

Капацитет на резервоарот за пелети: 45 кг

Електрична сила во фаза на вклучување: 385-465 W

Електрична сила во фаза на работа: 70-150 Вт

Пречник на приклучокот за издув: 80 мм

Вкупна влезна моќност: (мин/макс): 7,95 KW / 24,25 KW

Номинална излезна моќност: 7,35 KW / 21,63 KW

Степен на искористеност: (мин / макс): 92.5% / 89.2%

Потрошувачка на пелети: (мин / макс): 1,64 kg / h / 5,00 kg / h

Загревање на површина: [m3]: 290-365

Загревање на површина: [m2]:110-140

Максимално време на работа со полн резервоар: 30 ч

Доставата на овој продукт е бесплатна

84,290ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.