Печка на пелети Блист тера 28 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Печка на пелети Блист тера 28

БЛИСТ
Нема инфо.

Димензии: 840x980x1320 mm

Тежина нето/бруто: 3000/320 кг

Капацитет на котелот за вода: 75 л

Капацитет на резервоарот за пелети: 95 кг

Електрична сила во фаза на вклучување: 385-465 W

Електрична сила во фаза на работа: 70-150 Вт

Пречник на приклучокот за издув: 120 мм

Приклучокот за издув е на задната страна *

Вкупна влезна моќност: (мин/макс): 10.15 KW / 31.00 KW

Номинална излезна моќност: 9.40 KW / 28.15 KW

Степен на искористеност: (мин / макс): 92.5% / 91.3%

Просечна потрошувачка на пелети: 2.15 kg/h

Загревање на површина: [m3]: 300-400

Загревање на површина: [m2]:110-150

Максимално време на работа со полн резервоар: 44 ч

Доставата на овој продукт е бесплатна

98,290ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.