Печка на пелети Блист Сахара - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Печка на пелети Блист Сахара

Блист

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 78,290ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 585 x 800 x 1250 mm

Тежина нето/бруто: 215/236 кг

Капацитет на котелот за вода: 35 л

Капацитет на резервоарот за пелети: 45 кг

Електрична сила во фаза на вклучување: 385-465 W

Електрична сила во фаза на работа: 70-150 Вт

Пречник на приклучокот за издув: 80 мм

Вкупна влезна моќност: (мин/макс): 6,76 KW/23,03 KW

Номинална излезна моќност: (мин/макс.): 6,26 KW/20,62 KW

Моќност на греење на водата (мин./макс.): 4.82 KW / 15.88 KW

Моќност на греење (зрачење) на самиот камин: (мин/макс.): 1,44 KW/4,74 KW

Степен на искористеност: (мин / макс): 92.5% / 89.5%

Потрошувачка на пелети: (мин / макс): 1,39 kg / h / 4,75 kg / h

Загревање на површина:[m3]: 285 – 350

Загревање на површина: [m2]:110-140

Максимално време на работа со полн резервоар: 31 ч

Доставата на овој продукт е бесплатна