Пегла Bosch TDA 3024020 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Пегла Bosch TDA 3024020

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,300ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност 2400 W

Ударна пареа 200 G /min

Постојана пареа 40 G / min

Резервоар за вода 320 ml

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X