Пегла за коса Bosch PHS 5190 - КУПИ НА РАТИ
, , , , , , ,

Пегла за коса Bosch PHS 5190

Bosch

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 4,400ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Температурата од 100- 200°C

Брзо загревање 60 секунди

Автоматско исклучување: 30 минути,за поголема безбедност

Приклучна сила : 39 W

Бесплатна достава

Бренд

Продавница