Пегла за коса Dyson Corrale Dark Nickel/Fuchsia - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Пегла за коса Dyson Corrale Dark Nickel/Fuchsia

Dyson Corrale

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 34,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

3 нивоа на температура 165C, 185C, 210C

Време на полнење (90%) 40 мин

Време на полнење (100%) 70 мин

Време за безжично користење до 30 мин

Флексибилни плочки

Зачувување на косата и бојата на косата

4-cell-lithium-ion батерија

Користење со или без кабел

Бесплатна достава