ПЕЛЕТИ GRUNEHOLZ-A1 класа - КУПИ НА РАТИ
, , ,

ПЕЛЕТИ GRUNEHOLZ-A1 класа

GRUNEHOLZ
1 Продажби

НАПОМЕНА:
-Цената е за ЕДНА вреќа од 15кг!

Карактеристики на пелетите GRUNEHOLZ  GRCIJA:

Земја на потекло Грција

( 50% бор , 50% елка)

Топлотна вредност: 5kw/kg

Густина: 1.12 kg/m3

Содржина на вода:max: 10%

Содржина на пепел:max: 0.7%

Должина:max: 6 x пречник

Пречник: 6 ± 1 mm

Абразија:max: 2.3%

Состав: природно дрво

480ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница