PELLO фотелја - КУПИ НА РАТИ
, ,

PELLO фотелја

PELLO
Нема инфо.

Карактеристики на производот
> Боја: беж
  • Димензии на производот:
  > Ширина: 67 см
> Длабочина: 85 см
> Седло, ширина: 55 см
> Седло, длабочина: 50 см
> Селко, висина: 37 см
> Височина: 96 см
  • Димензии на пакувањето:
  •  > должина 74 cm
  •  > ширина 58 cm
  •  > висина 14 cm
Број на пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 8 kg

4,416ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.