Перачи под висок притисок BOSCH Aasy Aquatak 110 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Перачи под висок притисок BOSCH Aasy Aquatak 110

Bosch
3 Продажби

  • Макс. притисок: 110 bar
  • Снага на мотор: 1.300 W
  • Макс. проток: 330 l/h
  • Макс. температура проток: 40 °C
  • должина на кабел: 5 m
  • должина на црево: 3 m (PVC)
  • Тежина (без прибор): 3,8 kg
  • Обем на испорака: Филтер за вода, 5м црево за висок притисок, Стабилна Џет-Фан млазница, рото млазница, Млазница за детергент под висок притисок 450мл, КАРТОН

6,540ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница