Машки часовник Pierre Ricaud - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Машки часовник Pierre Ricaud

Pierre Ricaud

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 3,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Pierre Ricaud е модерна и брзорастечка марка на класични, спортски и дизајнерски швајцарски часовници и накит

Вниманието на дизајнерот е насочено кон деталите на новите модерни линии и трендови

Кожно ремче

30м водоотпорност

Гаранција 2 години

 

Бренд

Продавница