Плакар Вајт 170 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Плакар Вајт 170

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 15,600ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Димензии: 170 х 61 х 191 cm

Изработка: Плакар изработен од иверка со огледало на едната лизгачка врата

Монтажата не е вклучена во цената

Бесплатна испорака