PLAMEN TRENK - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

PLAMEN TRENK

PLAMEN
Нема инфо.

Димензии: 350 x 750 x 650 mm
Тежина: 74.5 kg
Затоплен простор: 160 m3
Енергетска ефикасност: 74.1 %

15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница