Правосмукалка Електра ЕФК 150 ДБ 1600 W - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Правосмукалка Електра ЕФК 150 ДБ 1600 W

Electra
Нема инфо.

Моќност:1600W

Усисна моќ:300W

Капацитет на садот: 2L

Индикатор за полн сад

Кабел: 4,5m

Циклонска технологија

Хепа филтер

Доставата на овај продукт е бесплатна

Бренд

Продавница