Котел на пелети PRITY СЕТ LB50 New Line & горилник PPB-50 - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Котел на пелети PRITY СЕТ LB50 New Line & горилник PPB-50

PRITY
Нема инфо.

 • Моќ: 50 kW
 • Погоден за простории : 277  m²
 • Големина ( a x b x h /cm) : 57 x 107 x 138 /cm
 • Тежина : 317 кг
 • Максималната должина на дрво 94 cm
 • Волумен на резервоарот за вода: 84 литри
 • Фиоката за пепел е ставена под комората за горење
 • Енегретска класа АГорилник за котел на пелети :
 • Со него се адаптира котелот да биде погоден за ложење на пелети
 • Големина ( a x b x h /cm) : 29,3 x 38,9 x 35,2 /cm
 • Тежина : 21,2 кг
 • Моќ: 50 kW
 • Номинална моќност на  потрошувачка на пелети:10kg/h
 • Автоматско чистење на системот
 • Неделен тајмер
 • Одложен почеток
 • 1 година гаранција

157,999ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница