Прочистувач за воздух Mi 3Ц - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

Прочистувач за воздух Mi 3Ц

Xiaomi

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 7,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Тип на филтер Филтер за апсорпција, ХЕПА филтер,Примарен PET-филтер

Далечински управувач преку апликацијата

Wi-Fi

Способност за чистење  320 м³ / ч

Ефикасност на чистење 100% – големи честички

99,99% – филтрација на честички со големина од 90-110nm

99,98% – филтрација на честички со големина од 80-90nm

99,97% – честички до 3 μm, бактерии, тешки метали и органски материи

99,9% – ефикасност на филтрирање на вируси и бактерии

Препорачана површина  до 40 м²

Mоќност  29 W

Ниво на бучава 31 dB ~ 61 dB

Бесплатна испорака

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИТЕ ПРОДОЛЖУВААТ ДО 06.12.2022

X