QUADRO DFR 2613 A+ - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

QUADRO DFR 2613 A+

QUADRO
Нема инфо.

Капацитет на фрижидерот 171l
Капацитет на замрзнувачот 42l
Димензии 540 x 1440 x 570
Енергетска класа А+
Годишна потрошувачка на енергија 212 kWh

13,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница