QUADRO DFR 3123 A+ - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

QUADRO DFR 3123 A+

QUADRO
1 Продажби

Енергетска класа А+
Годишна потрошувачка на енергија 257 kWh
Капацитет на фрижидер 184l
Капацитет на замрзнувач 84l
Димензии 578x632x1750mm

15,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница