Рачна правосмукалка Dyson V8 Motorhead - КУПИ НА РАТИ
, , , , , ,

Рачна правосмукалка Dyson V8 Motorhead

Dyson V8

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 21,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Dyson дигитален V8 мотор

Електрична четка со директен погон

Влакната од мек јаглен собираат ситна прашина од тврдите подови

ХЕПА филтер

Хигиенско вадење прашина

Копчиња за брзо ослободување

Ниво на бучава: 82 dB

Капацитет на резервоар: 0,54 литри

Силата на вшмукување: 115 W

Тежина: 2,63 кг

Траење на батеријата во нормален режим: 40 минути

Траење на батеријата со моторна четка: 25 минути

4 додатоци во кутијата

 

Black Friday ПОПУСТИ!

X