RAST фиокар - КУПИ НА РАТИ
,

RAST фиокар

RAST
Нема инфо.

Карактеристики на производот
> Материјал:  иглолисно дрво
> Боја:  дрво / може да се фарбаДимензии на производот:

 > Ширина: 62 cm
> Длабочина:  30  cm
> Висина: 70  cm
Димензии на пакувањето:
> Должина: 80 cm
> Ширина: 62 cm
> Висина: 7 cm
Број пакети: 1
  • Бруто тежина на пакувањето: 15 kg

3,531ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.