Reno4 Lite - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Reno4 Lite

Reno
5 Продажби

Големина и тежина

Висина: 160,14мм

Ширина: 73,77 mm

Дебелина: 7,48 мм

Тежина: 164гр

Меморија

8 GB RAM + 128 GB ROM

Тип на RAM меморија: LPDDR4X

Тип на ROM: UFS2.1

Надворешна меморија: Да (SDXC UHS-3 класа-10 A1 V31)

USB OTG: поддржува OTG

Екран

Големина: 16,34 см / 6,43 “(дијагонала)

Сооднос на екранот: 90,67%

16,490ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница