Reno4 Z 5g - КУПИ НА РАТИ
, , ,

Reno4 Z 5g

Reno
1 Продажби

Големина и тежина : Висина: околу 163,8 мм , Ширина: околу 75,5 mm ,  Тежина: околу 184гр

Меморија :  8 GB RAM + 128 GB ROM , Тип RAM меморија LPDDR4x @ 2133MHz 4 × 16 бита

Екран :  48MP леќа ,  8MP широк агол на леќа , 16MP главна леќа

Мобилна мрежа :    Поддршка за двојна картичка

19,990ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница