Индукциско решо Severin 1071 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Индукциско решо Severin 1071


Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 5,060ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Моќност: 2000 W

Керамички површини за готвење (Ø 22 см) со автоматска детекција

Брзо, заштедува на енергија и лесно се чисти

Топлината се генерира директно во основата на тенџерето

Без изгорена храна на површината за готвење

Осветлен приказ

Диспјеј на допир

Температурен опсег од 60 – 240 ° C, до 10 степени на подесување

180 минутен тајмер со сирена и автоматско исклучување

Пилот светло

Димензии: 28 х 35 х 42 cm

Black Friday ПОПУСТИ!

X