RKS BLAZER 50XR - КУПИ НА РАТИ
, ,

RKS BLAZER 50XR

rks
Нема инфо.

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ ВОЛУМЕН НА ЦИЛИНДРОТ 49,6 CC

МОТОР ТИП 4 ТАКТЕН, ЕДНО ЦИЛИНДЕР

АВТОМАТСКИ ПРЕНОС

МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ 2,68 КС @ 6750 вртежи во минута

МАКСИМАЛЕН ВРТЕЖ 3,00 NM @ 6000 RPM

ТИП ГОРИВО БЕНЗИН

СИСТЕМ ЗА ЛАДЕЊЕ СО ВОЗДУШНО ЛАДЕЊЕ

ДИСК ЗА ПРЕДЕН / ЗАДЕН КОЧНИК / БАПАН

ПРЕДНА ГУМА 3,50-10

ЗАДНА ГУМА 3,50-10

ДОЛЖИНА 1765 ММ.

ШИРИНА 680 мм.

ВИСИНА 1070 MM.

ОСОКИНА 1230 MM.

НЕТО ТЕЖИНА 80 КГ.

МАКСИМАЛЕН ТОВАР 230 КГ.

РЕЗЕРБАР ЗА ГОРИВО 5 Лт.

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

73,738ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница