Електричен мотор RKS MT3 - КУПИ НА РАТИ
, ,

Електричен мотор RKS MT3

rks
1 Продажби

ТЕХНИЧКИ СПЕЦИФИКАЦИИ МОТОР 2000 W

БАТЕРИЈА 72V 22AH

НАЈБРЗИНА 55 км/ч

АГОЛ НА КАЧУВАЊЕ 13 °

МОЌНОСТ НА БАТЕРИЈАТА 110V/220V 50-60 HZ

ОПЕГА 55-60 км.

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ 8-10 ЧАСА

ПРЕДНА / ЗАДНА ГУМА 90/80-12

ПРЕДНА / ЗАДНА СОПИРАЊЕ ДИСК / ТАПАБАН

НОМИНАЛЕН КАПАЦИТЕТ ~2,5 KW/ЧАС

ДОЛЖИНА 1900 мм.

ШИРИНА 725 мм.

ВИСИНА 1130 мм.

РАЗОЧИНИ 1390 мм.

НЕТО МАСА 115 кг.

МАКСИМАЛНА ТЕЖИНА 264 кг.

БЕСПЛАТНА ИСПОРАКА

87,410ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница