Детски Велосипед Roboter 12" Venera bike - Visitor - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Детски Велосипед Roboter 12″ Venera bike – Visitor

Visitor

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 6,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Среден погон коцка 1/2X3/32″ 44TX170

Средна осовина MTB на штраф 5S

Ланец MTB MAYA Z50 P7003

Предна глава MTB 36R

Задна глава MTB 36R

SP.26X1.75 (47-559)CRNA PNEUMAT.

Браник EUROFENDER PVC црн SPORTY

Фаза на индекс црн 14T-28T SHUN FENG

Заден трепкач

Бренд

Продавница

Black Friday ПОПУСТИ!

X