Роботска правосмукалка Roomba 698 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

Роботска правосмукалка Roomba 698

Romba

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 24,000ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Чистење на сите видови на тврди подови како што се паркет, ламинат, плочки, теписи, теписони итн.
Интелигентен систем за навигација iAdapt
Тристепен систем за чистење Систем “Wall Follow” за чистење по должина на ѕидови и агли
Прилагодлива глава за чистење 2-ра генерација
Сад за нечистотија AeroVac со голем капацитет
Филтерен систем со микровлакна
ANTITANGLE систем кој спречува заплеткување во кабли и реси од теписи
Звучна детекција на нечистотија
Профилиран браник со бавен допир
Сензори за заштита од пад по скали
ГАРАНЦИЈА 2 ГОДИНИ
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА

 

Бренд

Продавница