ШИБЕР ВИНЕР 270 - КУПИ НА РАТИ
, , , , ,

ШИБЕР ВИНЕР 270

Мебел Ви
1 Продажби

Производител: Мебел-Ви
Димензии: 270 х 60 х 210 cm
Боја:
– Бела со Антрацит
– Тортана (Кафена) со Бела
Изработка: Високо квалитетна иверка со дебелина 18мм. Бела Мат со Антрацит на средината (лице) и Бела Мат (корпус)
*Монтажата не е вклучена во цената.
Бесплатна испорака.

23,900ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.