СОКОВНИК VOX ES 8102 - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

СОКОВНИК VOX ES 8102

Vox
Нема инфо.

Моќност: 500W
Брзини: 2
Може да се користи и за тврдо и за меко овошје
Два сада: 920 ml/ 450 ml
Ултра висока стапка за пулпација: 70%
Голем отвор на делот за овошје: 75mm

3,200ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 24 рати продолжете кон нарачка.
Бренд

Продавница