СПАЛНА ЏУЛИЈА - КУПИ НА РАТИ
, , , ,

СПАЛНА ЏУЛИЈА

Мебел Ви

Преглед на месечни рати:
Доколку сакате да го нарачате поизводот на повеќе од 36 рати продолжете кон нарачка.

Вкупно цена на производ: 36,800ден

Износот на производот е со пресметан ДДВ и вклучена достава

Должина на плакар: 220
Димензја на лежај: 254,5 х 205 х 90
Димензија на плакар: 220 х 60 х 202
Димензија за спиење: 160 x 200
Боја: Даб со црна
Вид плакар: Лизгачки врати
Вид лежај: Подница
Вклучена подница: Не
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА